De daktent is binnen

geplaatst in: Camping, Gear, Suzuki Jimny | 3

Het was even wachten op een zeecontainer vanuit Zuid-Afrika, maar afgelopen donderdag is onze daktent incl. dakrek binnen gekomen. We willen nog een aantal testweekendjes in Nederland doen voor we vertrekken. Daarom snel richting Zoutleeuw in Belgie gegaan om bij het hoofdkantoor van Front Runner Outfitters alles te installeren.

3 reacties

 1. Annie Serné

  Via de site van frontrunner op jullie site terecht gekomen. Waar ik niet achter kom, hoe is de featherlite na 3 maanden gebruik en hoe is het gebruik in de praktijk bevallen? Ook wij zijn jaren geleden met een ander type dakten naar de Noordkaap geweest, hebben jullie de échte Noordkaap ook gezien? Dat is .l. een wandeling over slecht terrein van zo’n 9 km, omdat het in julie ’s nachts niet donker wordt hebben wij die toch toen gemaakt, een enorme ervaring.

  • J&L

   Beste Annie,

   Bedankt voor je reactie en bezoek op onze site.

   We hebben ontzettend veel schik gehad van de tent. Om het comfort te verbeteren hebben we het standaard matrasjes wel dikker gemaakt met de vulling van een IKEA top matras. Hiermee is de tent nog makkelijk in te klappen met het matras erin, maar ligt het geheel net wat lekkerder. De tent heeft zich erg goed gehouden en we hebben in 3 maanden tijd geen problemen ondervonden.

   Het opzetten is een fluitje van een cent en kost slechts 2 minuten. Het inpakken gaat ook heel eenvoudig en kost ook slechts een paar minuten. Van het opzetten en inpakken hebben we beiden een video gemaakt: https://youtu.be/S9U50bDKZ-8 en het inpakken vindt je hier: https://youtu.be/O9zd1UJnB5g

   Wij hebben tijdens onze reis uiteindelijk alleen de commerciele Noordkaap gezien, ondanks de toeristen en het weinig inspirerende bezoekerscentrum hebben we enorm genoten van de omgeving en middernacht zon. We hebben onze tent uiteindelijk nog ergens tussen de rendieren in de nacht zon uitgeklapt, heel bijzonder!
   http://www.expeditionhoneymoon.com/wp-content/uploads/2016/07/DSC_7653.jpeg

 2. Isaac

  Wij willen volgend jaar graag weg met een daktent naar het hoge noorden en willen wellicht een Front Runner huren. Hoe is deze daktent bevallen? Heb je het niet koud gehad in deze daktent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.